Auto

De Gelderse Poort is goed bereikbaar per auto. Je kan parkeren op het parkeerterrein van het bedrijf wat je bezoekt of gebruik maken van één van de 65 gratis parkeerplaatsen op de openbare rondweg.

Wilt je zeker zijn van een parkeerplaats? Dan kun je gratis parkeren bij transferium Gelredome. Met bus 331 ben je in 8 minuten op de Gelderse Poort. Met een e-bike van eHUB duurt dit eveneens 8 minuten.

Navigeer naar Gelderse Poort

Vanuit het centrum van Arnhem
Neem de A325 richting Nijmegen en neem afslag Elden/Gelderse Poort. Ga rechtsaf aan het einde van de afslag. Bij de tweede verkeerslichten ga je rechtsaf naar kantorenpark Gelderse Poort.

Vanuit richting Rotterdam/Nijmegen
Op de A15 hou je op knooppunt Ressen richting Arnhem (A325) aan. Vervolgens neem je afslag Elden/Gelderse Poort. Ga rechtsaf aan het einde van de afslag. Bij de tweede verkeerslichten ga je rechtsaf naar kantorenpark Gelderse Poort.

Vanuit richting Utrecht/Apeldoorn (A12/A50)
Volg de A12 richting Oberhausen en neem afslag Arnhem/Nijmegen/Zutphen/Velp. Volg de afslag tot Arnhem/Nijmegen (N325). Steek de Rijn over en blijf de weg volgen tot een groot verkeersplein. Hier ga je linksaf richting Nijmegen (A325). Neem afslag Elden/Gelderse Poort. Ga rechtsaf aan het einde van de afslag. Bij de tweede verkeerslichten ga je rechtsaf naar kantorenpark Gelderse Poort

Verkeersinformatie

In onderstaande kaart zie je de live verkeersinformatie van de omgeving rondom de Gelderse Poort.