Auto

De ENKA-campus is goed bereikbaar per auto. Je kan parkeren op diverse parkeerterreinen op de campus en er zijn ook diverse oplaadpalen aanwezig voor het opladen van elektrische auto’s.

Navigeer naar de ENKA-campus

Vanuit het centrum van Arnhem
Rijd vanaf de Velperbinnensingel en Eusebiusbinnensingel naar Spijkerkwartier. Neem de Steenstraat en Velperweg naar de Tivolilaan. Sla rechtsaf naar de Tivolilaan. Sla linksaf richting de Vosdijk. Sla rechtsaf richting de Vosdijk. Sla linksaf naar de Vosdijk naar je bestemming.

Vanuit Nijmegen
Volg de S101 en s100 naar de S110 in Nijmegen-Noord. Neem de A325 naar de Nijmeegseweg in Arnhem Zuid, Arnhem. Ga verder op de Nijmeegseweg. Neem de Velperweg naar de Tivolilaan. Rijd naar het zuiden op de Tivolilaan. Sla linksaf richting de Vosdijk. Sla rechtsaf richting de Vosdijk. Sla linksaf naar de Vosdijk naar je bestemming.

Vanuit richting AmsterdamUtrecht/Apeldoorn, afrit A12
Op de A12, neem afslag 26-Arnhem-Noord, Apeldoornseweg/N784 en Monnikensteeg naar de Tivolilaan.

Vanuit Rotterdam, vanaf afrit A15
Neem de A325 naar de Nijmeegseweg in Arnhem Zuid, Arnhem. Ga verder op de Nijmeegseweg. Neem de Velperweg naar de Tivolilaan. Sla linksaf richting de Vosdijk. Sla rechtsaf richting de Vosdijk. Sla linksaf naar de Vosdijk naar je bestemming.

Verkeersinformatie

In onderstaande kaart zie je de live verkeersinformatie van de omgeving rondom de ENKA-campus.